Op Barrett & Young doe je een beroep

voor vaste aanwervingen of headhunting

voor project staffing of freelance profielen

Quote Barrett & Young

Wie zoekt, die vindt

Da’s het motto van onze recruiters. 

We rekruteren
in diverse domeinen

Supply chain, logistiek en procurement

Een krak in communiceren, brandjes blussen of assertief onderhandelen? Dat komt zeker van pas voor één van onze vacatures. Managers, supervisors, directors en operationele mensen voor het échte werk. 😉 We hebben ze keihard nodig voor supply & demand planning, warehousing, aankoop, transport, customer service …

Bekijk alle vacatures

Engineering

Het analytische brein dat fouten opspoort of de techneut die in zijn ééntje dergelijke problemen oplost? Beide profielen verwelkomen we graag in ons netwerk om de engineering-vacatures in te vullen. Van management tot operationele functies voor productie, onderhoud …

Bekijk alle vacatures

Ook lege stoelen in jouw bedrijf?

(Of wie weet neem je er graag ééntje in …)

Wie zoekt, die vindt: da’s het motto van onze recruiters. Als echte specialisten zijn ze thuis in verschillende sectoren: van FMCG (retail, food & non-food) tot Pharma, Chemie, Automotive, Logistiek … Collega’s nodig voor je kmo of zelf aan de slag gaan voor een multinational? Voor een job of kandidaat op maat, ben je bij Barrett & Young aan het goeie adres.

Waarom je wil werken met Barrett & Young

01.

Sterk in ons netwerk

We zijn specialist in de niches supply chain, logistiek, procurement en engineering. Domeinen waarin we onze strepen hebben verdiend dankzij een uitgebreid netwerk van kandidaten, werkgevers en adviseurs.

02.

Menselijk

Ga jij over lijken voor je ambities? Wij niet. Ook al halen we graag goeie cijfers … Bij Barrett & Young streven we naar een match tussen mensen. Een win-win voor kandidaat én werkgever.

03.

Professioneel

Noem ons gerust échte professionals of experten in ons vak. Job of talent in de aanbieding? Als betrouwbare partner weten wij exact wat je nodig hebt. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring, ambitie, training en advies van externen.

Werken bij Barrett & Young? Solliciteren doe je bij Sacha
Barrett & Young - recruiters Antwerpen
Barrett & Young - Jobs engineering
Recruiters in Antwerpen
Recruiters in Antwerpen

Waarom kiezen anderen voor Barrett & Young?

5/5

Het is met genoegen dat ik deze aanbeveling schrijf voor Liene, een getalenteerde consultant in Supply Chain & Logistics. Niettemin haar jonge leeftijd, heeft Liene een reeds opgebouwde expertise in haar vakgebied, wat haar onderscheidt als een uitstekende professional in de branche.

Eén van de meest indrukwekkende aspecten van Liene’s professionaliteit, is haar betrokkenheid bij het sollicitatieproces. Ze heeft een unieke gave om kandidaten te begeleiden en waardevolle inzichten te delen die verder gaan dan de conventionele benadering. Ze begrijpt dat het niet alleen gaat om het vinden van de juiste vaardigheden, maar ook om het begrijpen van de persoon achter het CV.

Happy Candidate
5/5

Een opvallend enthousiaste dame, de glimlach van Paulien is ontwapenend… dat maakt dat je makkelijk met haar kan praten op een ongedwongen manier. Met een luisterend oor en diepgaandere vragen probeert ze tot de kern te komen. Goeie opvolging van haar dossier. Met wat meer controlevragen kan ze miscommunicatie vermijden. Was niet te “schoon” om een fout aan te kaarten. Knap!
Fijne samenwerking, dat ligt vooral aan de proactieve Paulien. Doe zo voort!

Happy Customer
5/5

“Ik had initieel voor een andere functie gesolliciteerd,  maar door een uitgebreide screening door Dylan en zijn collega’s kwam ik zeer snel terecht bij de functie die écht bij mij paste. Dylan gaf me dat extra duwtje in de rug om ervoor te gaan, mét succes!”

Happy Candidate
5/5

“Na een eerste kennismaking ging de bal snel aan het rollen. Barrett & Young is het schoolvoorbeeld van vlotte communicatie en een directe aanpak. Ook qua feedback en opvolging was het een aangenaam proces. In deze niet zo makkelijke sector kon mijn contactpersoon mijn ervaringen feilloos analyseren en de perfecte match bezorgen.”

Happy Candidate
5/5

“Ik had een heel positieve samenwerking met Barrett & Young: Dylan kent zijn vak inhoudelijk, begrijpt ons als klant, de werking van zijn business en de kandidatenmarkt.”

Happy Customer