Wie is Barrett & Young?*

Beren spotten op rondreis in Canada? Dat was anno 2017 geen succes voor Bianca & Dominique. Maar het leverde ons na veel brainstormen wel een kanjer van een naam op. Om maar te zeggen: haantjes of haaien kom je hier niet tegen bij Barrett & Young.

*Barrett betekent beerachtig, dapper, met de sterkte van een beer …
Barrett & Young - recruiters Antwerpen
Barrett & Young - recruiters Antwerpen
Barrett & Young - Jobs logistiek
Bianca Beckers - Barrett & Young

Doordacht handelen, mensen overtuigen, kwistig met kennis rondstrooien … Zoals Bianca zijn er geen twee. Alhoewel. Deze halve tweeling, zelf mama van een tweeling, kent alles van coachend leiderschap én managing. Zonder aarzeling neemt zij de back-office voor haar rekening. 

Hoekje

Bianca

Hoekje
Managing Director
Hoekje

“Ich, mich, dich.” Nee hoor, Noémie heeft geen Duitse roots. Al volgde deze fiere Limburgse wel de liefde naar het bruisende Antwerpen. Denk je aan Noémie, dan komen spontaan de woorden gedreven, goedlachs en dogmom naar boven. Haar ambitieuze karakter & perfectionistische kantje zorgen ervoor dat geen klant of kandidaat iets te kort komt.

Hoekje

Noémie

Hoekje
Business Consultant Supply Chain & Logistics
Hoekje

Vergeet Ann van Elsen of Natalia. Bij Barrett & Young hebben we onze eigen Kempense schone, rechtstreeks uit Veussel. Goedlachs en georganiseerd haalt ze klanten én jobs binnen alsof het ‘niets’ is. In haar vrije tijd heeft ze ‘iets’ met pannenkoeken, podcasts en Ici Paris.

Hoekje

Liene

Hoekje
Business Consultant Supply Chain & Logistics
Hoekje

Zeg je ambitie, dan denkt iedereen ‘Domi’. Sales & operations, accountmanagement of strategie: deze allrounder is van alle markten thuis. Bij problemen is ze één en al oor, en het liefst opent ze meteen een tweede kantoor. Grote of kleine successen? Die viert ze steevast met rijstwafels en een high five.

Hoekje

Dominique

Hoekje
Managing Director
Hoekje

Op een afterwork nipt ze graag van een Pornstar Martini, maar ook zonder cocktails is Paulien niet op haar mondje gevallen. Ze weet wat ze wil en schat mensen goed in. Zowel in hockey als in HR geeft ze er graag een stevige lap op. En tussen het recruiten door, vlogt ze ook wel eens op TikTok.

Hoekje

Paulien

Hoekje
Business Consultant Supply Chain & Logistics
Hoekje

De spring-in-‘t-velds van ons team? Dat zijn Mila & Marcel, onze trouwe viervoeters. Sociaal en spontaan als ze zijn, kunnen ze klanten, sollicitanten en leveranciers makkelijk voor zich winnen. Een stevige aanwinst dus, die enthousiaste Doodles. Dankzij de vele knuffels en verwennerijen leiden ze hier allesbehalve een hondenleven.

Hoekje

Mila & Marcel

Hoekje
Chief Happiness Officers
Hoekje

Gelukzak.
Er is nog plaats in ons team

Je treft het. Bij Barrett & Young zoeken we nog volk. Stagiairs die Mila & Marcel uitlaten, maar ook serieuze mensen voor het zwaardere werk.